Kids’ Skills követek

Agócs Andrea

szociálpedagógus, mentálhigiénés szakember, gyermek(pszicho)dráma vezető (Kecskemét)

Életét és munkáját áthatja a megoldásfókuszú szemlélet. Gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt foglalkozik munkája során. 16 éves tapasztalattal rendelkezik egyéni, kiscsoportos és osztály/felnőtt nagycsoport keretben egyaránt, képzéseket, tréningeket valamint szakmai napokat tart. agocsandi@gmail.com

Mógor Krisztina

Dayfly Kriszti, édesanya-lelkesítő, gyerekcoach (Budapest)

Dayfly Kriszti, édesanya-lelkesítőként és gyerekcoachként legfőbb álmom, hogy támogató jelenlétemmel és kérdéseimmel segítsem a családokat a saját válaszaik, harmonikus életük megalkotásában.

https://dayflykriszti.hu/

Török Tímea

gyógypedagógus, megoldásfókuszú coach, OH-kártya instruktor (Kecskemét)

Több mint két évtizede segíti a különböző életkorú, sajátos nevelési igényű gyermekek integrált oktatását.
Munkája során az egyéni megoldásközpontú beszélgetések mellett iskolai, munkahelyi csoportoknak is tart tréningeket.
 

Kincses Szilvia

gyerek- és teamcoach, lelki egyensúly tréner (Budapest)

Mindig is szerettem gyerekek közelében lenni, bámulatos ahogy a jelenben élnek és folyamatosan szívják magukba az információt. Amit én tudok nekik adni: figyelem, türelem, kedvesség, támogatás.

Kárpáti-Kincses Krisztina

gyerek és üzleti coach, lelki egyensúly tréner (Budapest)

2012-ben végeztem coachként. Családokat támogatok abban, hogy kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Néha több szinten dolgozom, szülőkkel, gyerekekkel egyaránt. A gyerekeket megoldásorientált szemlélettel,  sok kreativitással és újszerű megközelítéssel támogatom.

Szabady Helga

tanár, óvodapedagógus, mediátor, life és kids coach (Budapest, Dunakeszi)

A mediáció és a brief coaching eszköztárával segítem a gyerekeket és a fiatalokat, hogy hatékonyabban kezeljék konfliktusaikat, és megoldást találjanak a számukra kihívást jelentő élethelyzetekre. Arra bátorítom őket, hogy ismerjék fel törekvéseik valódi irányát: rajzolják újra, és keretezzék át az önmagukról alkotott képet. http://szabadyhelga.hu

Schulek Rita

business és gyerek coach, nyelvtanár (Budapest)

Több mint húsz éve dolgozom nyelvtanárként gyerekekkel és kamaszokkal, és megtapasztaltam, hogy a kulcs a fejlődéshez a bennünk rejlő motiváció megtalálása. Ehhez nagyszerű eszköz a coaching. Minden nap egy új lehetőséget kínál, hogy elindulhassunk a változás útján, ebben tudok segíteni megoldásfókuszú szemlélettel és jövőre orientáltan. rita.schulek@gmx.net

Tóth-Surányi Nikoletta

keresztény szemléletű diplomás coach, Zumba Fitness oktató, Bella Girl Magazin alapító-főszerkesztő, Igaz Női Értékekért Alapítvány kurátor (Budapest, Dunaharaszti)

A kisgyermekek és a tinilányok világa áll a szívemhez a legközelebb, nekik és szüleiknek szeretnék segíteni gyógyító, építő módon dilemmáikban és elakadásaikban. Vágyam, hogy munkámmal támogassam az embereket a bennük rejlő értékek felismerésében és egy céltudatos élet kialakításában.
www.tothsuranyinikoletta.hu
tothsuranyinikoletta@gmail.com
+36 30 24 24 890