Egyéni Kids’ Skills konzultáció


 

Az egyéni Kids’ Skills konzultáció során a gyermekkel egy adott készség elsajátításán dolgozunk. Igény szerint a szülő is részt vehet az alkalmakon, így ő maga is megtanulhatja a módszer alkalmazását, ezáltal otthon hatékonyabban tudja majd támogatni gyermekét. A folyamat a Kids’ Skills 15 lépését követi, melynek során a gyermek megtanul reális célokat kitűzni, motivációt szerezni illetve motiválni saját magát, segítséget kérni, megtapasztalni a rendszeres gyakorlás eredményét valamint a folyamat végére képessé válik újabb készség elsajátítására illetve mások (más gyerekek) támogatására.
 

Kiknek?

4-14 éves korú gyerekeknek.
 

Hogyan?

A folyamat 1+4 órában, az alábbi lépéseken keresztül zajlik:

  1. Személyes / telefonos / skype-os konzultáció a szülővel: ennek során tisztázzuk a szülő elvárásait, megbeszéljük a fontosabb tudnivalókat a gyermekkel kapcsolatban, kiderül, hogy vállaljuk-e a közös munkát, azaz várhatóan tudunk-e a gyermek hasznára lenni a Kids’ Skills módszerrel. Ha igen, akkor megállapodunk, szerződést kötünk. A részvételi díjat ezután kérjük átutalni.
  2. Személyes konzultáció a gyermekkel a szülő jelenlétében: a módszer rövid ismertetése, egyéni munkafüzet átadása, a gyermek erősségeinek feltérképezése, egyeztetés a gyermekkel a fejlesztendő készségről.
  3. Kids’ Skills ülés a gyermekkel. Eddigi eredmények elismerése, nehézségeken való túljutás módjainak számbavétele, ünneplés megtervezése.
  4. Kids’ Skills ülés a gyermekkel. További sikerek és a segítők hozzájárulásának elismerése. Megnézzük, a gyermek életének melyik más területén történt még előrelépés.
  5. Kids’ Skills ülés a gyermekkel. Zárás, ünneplés a gyermekkel történt előzetes megállapodás szerint.

Mennyiért?

Az öt alkalmas egyéni konzultáció ára: 60.000 Ft + áfa, melyet a 1.lépés után kérünk átutalni.
 

Mikor?

Az időpontokat mindenkivel egyénileg egyeztetjük.
 

Hol?

Egyéni megállapodás alapján.

További információ és jelentkezés: a  KAPCSOLAT menüpont alatt.